Shipping & Returns

LEVERING

HVOR ER MIN PAKKE?

Leveringstiden for standardlevering er 1-5 hverdage, beregnet fra første hverdag efter bestillingsdatoen. Hvis pakken kan være i din postkasse, afleveres den først og fremmest der. Kan den ikke være i din postkasse, henter du pakken på dit posthus, og du får da en sms eller en seddel i postkassen om det.

MANGLER DU DIN ORDREBEKRÆFTELSE?

Hvis du ikke har fået en ordrebekræftelse kort tid efter at du gennemførte din ordre, kan det betyde at en fejl er opstået ved dit køb. Log ind på "Mine sider" for at se status på din ordre. Gå til ”Mine køb”, søg på ordren og dobbelttjek at alt ser ok ud.

MIN VARE ER BLEVET RESTNOTERET, HVAD GØR JEG FOR AT FÅ VAREN?

Hvis du har været uheldig og din vare er blevet restnoteret, bliver den desværre ikke afsendt til dig. Det bedste du kan gøre er, at lave en produktovervågning på varen, så får du en mail lige så snart den kommer på lager igen. Tænk på at være hurtig med at bestille varen, da mailen bliver afsendt til alle som overvåger samme produkt. Vil du vide mere om tilbagebetalinger?

RETUR

KOSTER DET NOGET AT LAVE EN RETUR?

Nej, det er gratis at lave en retur.

HAR I MODTAGET MIN RETUR?

Du får en returbekræftelse via mail så snart vi har modtaget din retur. Det kan nogen gange tage op til 14 dage for en retur at nå tilbage til os og blive behandlet på vores lager.

FÅR JEG EN NY FAKTURA PÅ DET NYE BELØB, HVIS JEG LAVER EN RETUR?

Ja.Hvis du vil betale din faktura, før vi har behandlet din retur, trækker du beløbet for retur-varerne fra.

OBS! Ved retur tilbagebetales ikke ekstra tillægsafgifter som fx 48h Ekspres eller Ekspres Hjemmelevering.

KAN JEG RETURNERE VARER FRA FORSKELLIGE BESTILLINGER I SAMME PAKKE?

Det er helt i orden at lægge varer fra forskellige bestillinger i samme returpakke. Men husk at du skal sende en returnota med for hver enkelt bestilling – ellers kan vi ikke registrere dine returer.

MÅ JEG RETURNERE UDSALGS-VARER?

Selvfølgelig! Du har samme retur- og bytteret for alle varer, du køber hos os.

HVORDAN BYTTER JEG?

Når du vil bytte skal du ikke betale returporto på den vare du sender tilbage, men du laver selv en ny ordre på det som du vil bytte til. Sådan her gør du:

1. Udfyld den returseddel som findes på bagsiden af den aktuelle ordres følgeseddel og kryds af i bytte.

2. Læg retursedlen sammen med det som du vil bytte/returnere i en pose som kan klare transporten.

3. Klistre returportosedlen (som du også finder på bagsiden af følgesedlen) på pakken og aflever den til nærmeste posthus. Husk at gemme kvitteringen indtil vi har registreret din retur.

4. Lav en ny bestilling på det som du vil bytte til.5. Når vi har modtaget samt behandlet din retur giver vi dig besked via mail angående dette. Vi laver efterfølgende en tilbagebetaling til dig.

SKAL JEG BYTTE TIL SAMME PRODUKT?

Nej, det behøver du ikke. Du ændrer bare størrelse og bestiller samme produkt hvis du vil, men du kan også sagtens bestille et helt andet produkt.

HVORDAN LAVER JEG EN RETUR?

Returseddel og fragtseddel finder du på bagsiden af følgesedlen som ligger i din pakke. Udfyld retursedlen og læg den sammen med det du vil returnere i en pose der kan holde til transporten. Fragtsedlen sætter du på posen og leverer til dit nærmeste posthus. Husk altid at gemme din kvittering indtil vi har registreret din retur.

Vil du bytte dit produkt, laver du selv en ny ordre på det produkt du ønsker, og krydser af i ruten for bytte på din returseddel.

Tell someone you know about this product. 
Timberland Westmore Timberland Preston Timberland Retro Timberland Valor Timberland Glancy Timberland Resistor Timberland Canard Timberland Chillberg Timberland Mt. Maddsen Timberland Huntington Timberland Field Timberland Mudsill Timberland Euro Timberland Stockdale Timberland Wodehouse Timberland Bush Timberland Mudslinger Timberland Lakeville Timberland Coltin Timberland Hightower Timberland Kenniston Timberland Flume Timberland Pit Timberland Ratchet
Danmark
Copyright © 2020 www.shortiemusic.com. Powered by Timberland Støvler